Thursday, July 18, 2013

Contest,Wall makeover by Na..marilah pilih saya..hiihii..

"Saya nak www.nadiafarahida.com memilih rumah saya untuk dimakeover oleh Wall makeover by Na dengan design pilihan saya ini kerana saya tak banyak duit nak beli sendiri..serius saya tak tipu kalau saya banyak duit saya beli sendiri..."

ok tak kalau dayah bercakap benar..?

ok kan...

buat apa nak tipu kan....

menambah dosa jer kan...

dayah terbaca sana sini blogger blogger hebat up entry pasal wall make over nih tapi depa semua blogger banyak duit dah.....harap harap dayah terpilih la sebagai pemenang bertuah antara yang bertuah sebab makcik yang nak buat wall make over tu bukan carik satu rumah je tau.. tapi tiga..... phheewww...

untung betul la saper yang terpilih... (rasa macam nak tahniah in advance kat diri sendiri macam dah konfem ioll yang menang haha hikhikhik..... *perasaan tapi kalau ada rezeki..saper tau ye dak.....)

syarat dia mudah je...

mudah sangat..

1) hanya perlu klik like kat page ni , page Wall MakeOver by Na  https://www.facebook.com/paintingurmindattraction


2) klik like juga pada personal page makcik yang bakal memilih siapa yang akan jadik pemenang.. laju laju klik yer...bodek dia sikit demi hadiah lumayan..hikhik.. https://www.facebook.com/blognadiafarahida 


dah settle like.... mula pilih pilih design yang nkorang berkenan...!
punya banyak design.....rambang mata dan rasa macam nak semua biar rumah dayah tahun nih berwarna warni dan berseri macam pelangi....... hikhik... belek punya belek.. dayah berkenan dengan ni.


cantik kat mata dayah....lagi pun dayah target nak letak kat bilik hakim.. kalau dayah terpilih... insyaAllah.. aamiin.. ok... semudah tu je dah settle pilih.. up satu entry.. puji puji sikit depa ambik hati perut jantung limpa bagai....complete dah la syarat syarat penyertaan.. nasib baik takde had umur kalau tak mungkin makcik dayah yang dah tua tak layak nak join..sobs..sobs.. tapi..tapi..tapi.. masa dayah baca kat entry makcik yang nak kasik free wall deco nih.. --> sila klik untuk maklumat lanjut .. contest nih terhad kepada penduduk sekitar lembah klang je.. kalau luar lembah klang... errr.... lupa lah.. nkorang baca sendiri lah kalau minat ek..kalau dayah cerita panjang panjang dan nkorang tak minat nak join pun tak guna jugak.. kan...hekhek... ok.. done.. yang paling penting.. lepas nkorang publish... sila drop link nkorang kat ruangan komen makcik tu yer...kot tak mana dia nak tahu yang nkorang join kan..........hehehe...

tahniah in advance kepada sesiapa juga yang terpilih...  :)

5 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.