Friday, July 19, 2013

gempar ..! ABBY ABADI dah kahwin

mak aiii...

ini berita baik dan patut diberitahu pada semua orang..!

abby abadi dah kahwin .. dayah ada copy gambar suami abby abadi dari blog ini dan pengakuan a.k.a pengumuman rasmi daripada abby abadi sendiri yang dia dah kahwin dan lelaki itu ialah suami abby abadi ..!

i is eksaited...

sebab i is memang minat dengan abby abadi nih .. hikhik ..

sebagai peminat .. yang dayah paling cari dan google kan adalah gambar perkahwinan terbaru abby abadi tapi satu pun tak ada .. yang ada gambar kahwin dia dulu dengan norman hakim .. cerita lama..

harap harap nanti ada la terbongkar gambar perkahwinan abby abadi dengan suami nya kat mana mana..

teringin sangat nak tengok gambar kahwin abby abadi .. mesti cantik ..!

errr... tengok gambar suami abby abadi nih pun.. boleh tahan hensem gak kan..?

of course la suami ioll lapan juta kali lagi hensem..........

tahniah abby abadi dengan perkahwinan baru nih.. moga kekal akhir hayat, aamiin..


1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.