Wednesday, August 21, 2013

gagal boikot mekdi

yup..!

dengan ini dayah nak umumkan dayah gagal boikot mekdi untuk kesekian kalinya...
kepada yang tak tahu kenapa mekdi diboikot boleh la google untuk jawapan sebab dayah malas nak explain.

^_^

beberapa hari lepas dayah nampak mekdi iklan kan kat facebook yang banana pie is back...!

mak aiiiii... memang tak tertahan la nafsu makan dayah nak membaham pai pisang tu... siyes memang kegemaran dayah....selain pai pisang... mekdi patut kembalikan horlicks crunch jugak..! huiii... boleh pulak i suggest suggest yer..hekhek... kata nak boikot kan...

okies..

sebaik saja tengok iklan tu kat facebook...terus share..saja nak carik perhatian suami dayah yang hensem tu..

dan yeay... tembakan cinta mengena..! suami dayah sekali lagi approve beli makanan kat mekdi.. :)

phheewww....

facebook peribadi suami dayah...takde share share.. biasanya segala mak nenek laman sosial dia nak share... tapi fb yang itu...hitam keris emas tu taknak share dengan ioll....hurmmmm
dan dah alang alang singgah mekdi... bungkus sekali la samurai burger....
yang biasa biasa jer rasanya...
takde la sedap mana pun...


ok...itu jer nak share cerita...
satu lagi kenangan...

dah makan kenyang...
boleh sambung boikot mekdi..

erk..Alhamdulillah..

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.