Friday, August 30, 2013

Gatal kenyit mata..perempuan..

Kalau dulu dayah memang cop perempuan yang berkelakuan begini sebagai perempuan gatal..

Dulu lah..

Zaman zaman dayah dengki dan iri hati lagi sakit hati bila tengok perempuan cantik *ehem*ehem .. bila tengok perempuan cantik menggedik-gedik post gambar tak kira lah kat facebook ke twitter ke instagram ke my space ke.. eh!  Itu dah out dated sangat kan..

Tapi sekarang.. selepas dayah sedar yang dayah nih cantik.. dayah pun join la club gedik gedik upload gambar gedik.. dan baru dayah faham..! Actually bila kita posing tak kira tahap mana gediknya.. dalam hati nih langsung tak perasan yang kita sedang menggedik.. yang kita tahu cuma nak ambik gambar begitu nak ambik gambar begini.. lepas tu bila tengok balik gambar tu.. "eh..eh..cantik rupanya aku nih..nak share lah.." haa.. gitu... sebenarnya dek kerana happy kita nampak cantik dalam gambar.. sebab tu kita nak share..

*walaupun hakikatnya takde orang nak tengok gambar gonjeng nko tu.. haha..

Ermmm.. dayah jadik cantik sejak jadik makcik makcik nih.. haha.. agaknya kasih sayang suami yang berlebihan tu buat dayah nampak cantik..

Pinjaman dari Allah..

Point kat sini..

Kalau nkorang segemuk dayah.. sila jangan rasa rendah diri..boleh..?

Makcik dayah nih.. makin gemuk rasa diri sendiri makin cantik pulak.. eh..eh...

Kan..kan..


Yang penting..

Confident...

2 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.