Tuesday, August 27, 2013

malam buta nko nak rainbow cake..!

bukan sengaja...
sungguh tak sengaja........
Seminggu dua yang lepas...
Tengah tengah malam dayah teringin nak makan rainbow cake..
Entah apasal anak tekak mengada ngada entah..

Dayah ada la tweet tweet pasal teringin nak makan kek tu..
Tak sangka sangka suami dayah ajak keluar carik kek... ♥♡♥♡

Memang terasa disayangi lain macam la..
Sambil terfikir fikir..
Mana suami dayah yang hensem tu nak carik kek pelangi malam malam kan..


Dapat.. dayah dapat rainbow cake malam tu..!
Sedapnye kek tu..
Rasa kek tu ada special extra ingrediants.
Yup.
Terasa kasih sayang suami mengalir suam suam hangat hangat panas panas dalam setiap kunyahan dalam setiap gigitan dalam setiap telanan.. *err ada tak perkataan telanan? Takde ek..?ok... spoil ayat romantik di situ.. hikhik..

There's no words to describe.
The wonderful feelings i had.

Jauh jugak suami dayah  drive malam tu  ke kedai bakeri belakang rumah untuk belikan dayah kek pelangi tu.. ⊙_⊙

Dan kat kedai bakeri belakang umah dayah nih juga ada jual red velvet cake yang sedapnya.. kalah ayam goreng kfc..sedap sangat..sangat..sangat.. semua sedap..  dari krim.. cake.. sampai la kotak..Eh!

Ok..,main point nak cerita.. saya happy saya kawen ngan orang yang sayang saya.
Saya harap dia kawen ngan saya sorang je sampai dia tua.
Bila dia dah tua .. dia boleh kawen lain..
Padan muka bini baru dia kena jaga dia..kahkahkah..
Masa tu saya nak jalan jalan holiday pusing keliling dunia dan saya taknak jalan ngan orang tu...EEEE malu la jalan ngan orang tua kan...

Errrr...lupa pulak..kalau dia tua..dayah pun mesti dah nampak tua kan..!



kbai..

1 comment:

  1. apa ni tanyang gambar kek yang sedaplicious ni... lapar lar...

    best nyer Dayah dgn hubby romantik gitu

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.