Wednesday, August 21, 2013

Popcorn sedap yang mahal cekik darah

hambik title tak hengat punya.....
transparent...

sungguh sedap popcorn nye..
dan sangat mahal harganya... *pada dayah lah....

phheewww...
garu kepala dayah ngenangkannya...
makan gudap gudap gitu saja tapi harganya boleh cover lapan bungkus nasi ayam...
tapi teringin nak punya pasal.............

gara gara bff dayah lah nih... *ye.. nko la neda... :P

dia publish gambar kat fb..
dek kerana sikap dengki melampau bukan main...
taknak kalah punya pasal...
*ingat nko je boleh makan ha...aku pun boleh la..
gitu la hasad dengki yang bersarang dalam hati wanita...
*alaaaa....nkorang pun mesti pernah rasa dengki kan..............kan......
dek kerana dengki tengok bff dayah makan popcorn sedap..
maka...dayah pun nak jugak lah kan...
padahal dah tekad dan nekad la kononnya taknak makan setahun dua...
sebab mahal piaannnggggg *siyes dayah rasa mahal walaupun sedap

nasib baik suami dayah ada untuk dayah paw.. kahkahkah...

hari yang dayah tak sengaja singgah KLCC tu...
dah alang alang singgah.....merengek rengek la sikit..
tak luak apa pun gedik gedik ngan suami kan...
paling tidak pun dia mintak upah sikiiiiiitttt je.. *utk yg dah kawen teka.. :P

ok..

sambung cerita asal...

popcorn garret yang mahal harganya ini...

hurrrmmm....

sebenarnya dah tak de apa nak cerita dah pun hahahaha...

itu je lah nak bagitahupun....

popcorn sedap tapi mahal ya amat... cekik darah!

walaupun berbaloi membeli nya....  hekhek..

okbai..


p/s : ingat senang ke nak suruh dua orang hensem nih posing macam model kat situ...? haha.. demi makcik yang banyak songeh nih depa sanggup kan jugak... kehkeh... *lebih baik diorang sanggup kan diri posing kat situ daripada makcik nih merajuk tau..! ingat senang ke  nak pujuk kalau makcik merajuk... susah tau...! :P

2 comments:

  1. Ketahuilah kawanku yg sebenarnye itulah pertama kali aku membeli popcorn ittew! org duk gebang sedap..aku pon mencarik la.. n ofkos terkujat aku nengok regenye.. tp sbb da sampai,aku try la beli dua bungkus skali.. amat amat mat mat laaaa puehhh hati... sodap habaq anggg!!

    ReplyDelete
  2. Wife aku ada beli macadamia popcorn small size.. aku la jadi tukang makan... memang sedap pop corn mix nut

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.