Monday, August 19, 2013

Romantik kat masjid..piiaanngg!

Hehehe...

Betul...rasa mood Romantik sangat masa ambik gambar nih.. kat kampung bahagia teluk intan.. hari raya ketiga.. lepas solat maghrib..

Hurrmmm..

Nak tau kenapa dayah rasa romantik?

Sebab masa tu ada budak budak kat kampung tu nak ngorat dayah..hehe.. biasalah..bila berkonvoi nih solat bergilir gilir.. antara satu sama lain tu tolong tengok kereta la.. tolong tengok budak budak la.. so masa suami dayah solat .. dayah tengah susun barang kat boot kereta.. tetiba ada dua orang mamat datang dekat.. tanya soalan itu ini.. *nak ngorat dayah.. *boleh depa tanya eh..eh.. awak nih anak siapa tak cam la umah yang mana nih boleh la dtg raya dah ada boipren huiiiiiii* dik akak nih dah beranak pinak dekkkk..

Haha..adalah sangat mencuit hati sebab sekilas pandang dayah dah tahu budak budak tu sebaya adik bongsu dayah je.. sengeh sorang bila terkenang.. *dayah nampak muda rupanya Alhamdulillah. .

Tengah tengah kena ngorat tu.. suami dayah sampai..dengan adik adik lelaki dayah... muahahahahakahkahkah.. obviously la suami ioll jeles kan bini dia walaupun dah gemuk tapi masih laku.. :p

Apa jadik dengan adik adik yang ngorat dayah ...? Kalau dulu memang diorang dapat penumbuk dah hihihi tapi that day suami dayah cuma jeling je diorang dan itu dah cukup buat diorang gelabah.. *siyes suami dayah yang hensem tu garang tapi dia hensem la..

Lepas tu dayah terus kata.. "meh ambik gambar kenangan... nanti dah tua bila kita tengok gambar nih kita mesti teringat hal nih..boleh citer kat cucu cucu kita kan"

Hee hee hee..

Tu la dayah kata masa ambik gambar nih mmg mood romantik habis.. kelakar mengenangkan suami dayah yang jeles bila bini dia kena ngorat haha walaupun bini dia tak cantik mana kan.. heehee.. dia tu harap je hensem tapi tak berapa ramai nak ngorat dia kahkahkah..

Okbai..

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.