Monday, August 19, 2013

Sesekali tukar baju

Semalam lepas balik open house rumah kak akma.. kitorang sekeluarga singgah KLCC... takde dalam perancangan pun nak singgah KLCC sebenarnya cuma nak singgah solat asar kat masjid as-syakirin KLCC tu.. bila dah dekat..dah nampak mall macam tu mula la hati dan kaki dayah nih macam ada magnet nak masuk dalam perut KLCC tu heehee.. masa request kat suami dayah nak jalan jalan cuci mata tu memang tak sangka dia nak approve.. agaknya dia dah makan banyak kan.. mesti dia pikir elok jugak jalan jalan kasik bakar sikit lemak berlebihan..

Kehkeh..

Biasalah orang perempuan bila berjalan kan.. kalau tak beli sesuatu memang tak sah.. daripada sekadar nak cuci mata *kononnya nak cuci mata akhirnya terbeli jugak.. heehee.. bukan salah dayah.. salah casing henpon tu comel sangat.. :p

Mahal.
RM30.

Tapi dayah beli jugak la..

Terberkenan.

Terpaksa la ikat perut dua tiga hari nak cover kos terbeli casing phone tu.. haha..

* kononnya la ikat perut..

Dayah rasa zaman ikat perut simpan duit demi nak beli sesuatu dah lama berlalu.. zaman belum kawen dulu boleh la buat macam tu..zaman dah jadik bini orang nih.. tak sempat nak ikat perut.. kehkeh.. tak tau la.. asal takde duit je mintak kat suami.. asal takde duit je mintak kat suami.. gitu...

Puas hati melaram ngan casing baru.. ^_^
Henpon pun nak baju baru jugak kan..
Sesekali..takpelah.  pejam mata.

Okbai. .

2 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.