Tuesday, September 10, 2013

bila suka ambik je dua

shawl yang cantik tu...
bukan sekadar cantik je tau..!
ia jugak adalah sangat selesa.....
sampai rasa macam nak bawak tidur...
hikhik..

so..belajar daripada kesilapan yang lepas lepas...
kali nih awal awal dayah beli lebih shawl jenis yang sama tapi lain lain warna...

























harga sehelai shawl ni ialah RM49.90

masa memula nak beli memang dayah fikir empat puluh sembilan kali..
haha.. giler mahal.. *pada dayah la.
dengan harga macam tu dayah boleh dapat tiga empat helai oouuhhh tudung biasa biasa...
kan..?

tapi tu lah...
hati dah terberkenan...
lagipun....campur tolak darab bahagi...
dayah nih jarang beli tudung tudung nih..
maka pejam pejam mata dayah nekad la..
ambik dua helai...
takpelah.. boleh ulang ulang pakai kan..
nanti takdelah anak dayah nak kata "ibu asyik pakai tudung pink je"
haha..

hakim tu sejak dah masuk alam bujang kanak kanak nih dah pandai komplen..

hiihii..

lama dah tepek muka dia kat blog nih kan..
haha...

asyik asyik ibu dia je letak muka syok sendiri..

semalam....
lepas melawat atuk dia kat hospital..
dia request nak makan sizzling mee...
tapi dia sebut..
"ibu..teringin la nak makan mee yang bling bling tu"
kahkahkah...
memang kuat kuat la dayah gelak..
ayah dia memang tak paham dah la..
"mee apa hakim..?"

hahaha... sesungguhnya memang ibu ibu je yang mudah paham apa yang anak cakap..
daripada anak pelat.. sampai tak berapa nak pelat...
hikhik..

eh..

tadi nak cerita pasal shawl kan...
boleh termasuk pulak cerita pasal hakim...
no..no..no...
entry nih bukan nak cerita pasal anak...
tak mau..tak mau..

:P
nak hadap balik rupa ioll happy pakai tudung yang mahal sikit.. haahaa..
*teringat kejap orang yang mampu berbelanja beli tudung fareeda...phheewwww...

( i lebih rela derma kalau ada wang banyak macam tu)

eh..!

errrmmm..

ini gambar semalam...

malam semalam dayah singgah office kejap...
angkut anak dan suami sama.. hekhek.. diorang syok lepak opis dayah sebab unifi unlimited..
masing masing ngadap game..

dayah singgah buat apa yang patut.. sebab pagi nih ada hal kat luar..
seminggu dua minggu nih rasa sebok sangat sangat...
letih zahir batin dah rasanya..

hurrrmmm..

ok..tu je lah kot nak cerita..

*saya benci kerja luar

byebye

4 comments:

  1. Beli je bukan selalu pun dapat yang mahal2.. :)

    ReplyDelete
  2. sesekali buat kerja luar pun ok jugak.. asyik hadap suasana yang sama kat office.. ;)

    ReplyDelete
  3. mee bling-bling?
    comey je..hihi

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.