Wednesday, September 25, 2013

event..event.. eksaited sangat nih.. hikhik..

tengahari nanti dayah nak pi join satu event kat bangi..

ehhhh.. nak tepek gambar la..


ha....itu lah event nye...
macam formal je kan event nye..
dayah rasa kecut kecut perut jugak nih sebenarnya..
sebab sat lagi dayah pi sorang sorang...
dayah terlupa nak tanya kat brader ini.. boleh tak bawak kawan.. huhu..
*bijak dayah..bijak..mengeletar la nko sorang sat lagi kan..

hurrmmm...

memang tarik nafas panjang la.
makin dekat waktu... makin kecut perut ioll..
*kan bagus kalau sekali dengan lemak lemak dalam badan kecut sama..haha..

macam biasa lah kan..
perempuan...mula la fikir...

"nak pakai baju apa"
"nak pakai tudung apa"

hehe..

siyes... entah biler la perasaan cemas cemas nak joint event nih akan hilang..

tetiba terkenang...kali pertama dayah join event...
kali pertama  dan dayah rasa sangat beruntung sampai sekarang..
:)

err...buat kali yang entah ke berapa.. tq bro! hekhek..kebanyakan event dayah dapat dari bro.. haha..
*garu kepala kejap.. dayah banyak gak mengumpat bro ni.. haha..

bagi dayah... secara peribadi..
banyak yang dayah dapat belajar bila join event nih..

yang paling dayah look forward , dapat tambah pengalaman *cliché kan tapi kenyataan. setiap event lain cara maka lain hasilnya...

ada jugak event yang dayah nak joint semata mata sebab nak jumpa rakan blogger..
saja la kan nak tengok blogger itu blogger ini in real life kan.. hekhek.. *kepochi dayah nih.. ^_^

phhewww...

lega sikit perasaan cemas ioll bila luahkan kat blog nih..
'entah mana lari perasaan cemas tu..tapi sat lagi kang mesti mai balik cemas tu.. huh..

*nak pakai apa nih... aduhhh...
*dah la sensorang..

*hui..nasib baik dayah nih jenis banyak cakap kan..kan..kan..
harap harap sat lagi tak berat mulut nak sembang sembang....

*harap harap ada blogger yang dayah kenal..boleh buat muka tembok ngekor je dia..haha..!

*harap harap blogger yang dayah tak kenal sudi kawan dengan dayah..
ioll sentiasa sudi je nak kawan dengan sesiapa pun..

adoyai...sekian..byebye..

2 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.