Friday, September 27, 2013

Letih aku gelak kahkahkah

Dayah tengah gatal gatal belek watsap suami dayah.. errr... I is not queen control yer.. tapi I is boring yang amat .. bateri henpon I flat so I belek belek la henpon asben I.. haa.. panjang lebar I explain.. nak ngelak fitnah la konon nya.. sebab nanti ada je sedara mara I yang yang kata I nih queen control kang.. *macam la diorang diorang tu tak pernah belek hengpong laki dia kan...
Belek belek punya belek..
Sampai la dayah terbaca watsap group silat gayong asben dayah..
Sila lihat sendiri prntscrn..
Mengekek dayah gelak..
Lepas paham intipati sebenar..
Haha..memang ngeng..
i terfikir la..kalau jadik kat i apa agaknya i akan buat tau.. sebab i nih jenis suka buat surprise. .. .. . ... haha..
Watsap tu daripada abang sham..
Dah tua dah abang sham tu.. patut panggil pakcik dah..
Kat tempat silat suami dayah tu banyak yang pangkat pakcik pakcik..
Suami dayah je yang masih pangkat abang abang..
Isy.. dah la hensem..
Susah pulak hati ioll mengenang nya..
Haha
Takpe. . Takpe..
Dia dah boroi sekarang..
Kehenseman dia dah tercover ngan perut dia..ngahahaha..
Eh.. nkorang..
Nkorang paham tak watsap tu maksudkan apa..? Dayah baca tiga empat kali baru paham.. lepas tu gelak sorang.. ekeke..

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.