Sunday, September 1, 2013

Review filem Tanda Putera

Macam-macam cerita dan gossip tentang filem Tanda Putera yang dayah baca kat facebook dan twitter.. antara kejian dan pujian.. macam-macam komen tentang filem Tanda Putera.. belum lagi isu kempen pakai songkok yang dayah baca di fanpage facebook , kami sayang tun mahathir tu.. pergghh.. manusia bertekak pasal kempen pakai songkok tu berhari-hari..

Bagi dayah.. tak de salah pun kalau kita orang melayu nih nak pi tonton filem tu sambil pakai songkok.  Sebagai tanda sokongan.. sebagai tanda betapa ramainya melayu bila bersatu..

Yang herannya.. ada pertikaian hingga hal agama disentuh.. phewww. .

Lantaklah... lantaklah nkorang nak gaduh pun..nak bagi apa statement pun..

Yang penting..

Semalam dayah dah tonton filem Tanda Putera...

Bagi dayah...

Puas hati.

Filem nih banyak bagi impak positif.
Banyak sangat...

Mungkin ada hidden agenda..
Tapi dayah pejamkan mata..
Secara peribadi dayah rasa "hidden agenda" tu perlu... sebab...

Dayah cerita kemudian.

Nak berkarya panjang panjang nih kena ada keypad.. pakai handphone macam sekarang nih.. phheewwww. .. typo memanjang nak kena edit edit edit..

Later..

^_^

1 comment:

  1. Sis...Umi Qi nk tahu sgt apa yg hidden agenda didalam cerita tanda putera ye...nk tgk movie Qi masih kecik x sesuai...so nk beli CD nanti tonton kt umah....

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.