Thursday, October 10, 2013

pekena yong tau fu

dah lama giler tak makan yong tau fu...dah beberapa bulan kot..?
menari nari anak tekak teringin nak makan yong tau fu goreng panas panas..
sedapnya la hai kan kan kan...




















dayah kalau teringin nak makan yong tau fu bergoreng...
memang ke MINES la dayah tuju...
takde tempat lain dah...

hikhik...
kuah + sambal nye sedap...
dah tahu situ ada tempat yang memenuhi citarasa dan selera dayah...
situ lah dayah tuju...
^_^

 
perggghhhh... tu dia...
semalam bila merengek rengek manja kat suami dayah nak makan yong tau fu kat mines... dia buat dek je tau... geram je hati ioll.. terus tarik muka merajuk... lepas tu buat muka masam pakej dengan mulut muncung hentak hentak kaki bila jalan..
 
tak tahan dengan gegaran punya pasal... akhirnya dia setuju jugak siap dengan malasnya... pi MINES haha.. rasakan... entah kenapa betul punya teringin... *orang perempuan kalau datang bulan dia punya mengidam kalah orang mengandung kan..kan..kan.. hikhik..


memang terbaik la yong tau fu kat mines.. kat food court tau... nkorang pi lah try. dap dap..


tengok lah sendiri... lepas tu kalau ada air liuq meleleh cepat lap... lepas tu maafkan titew sebab menayang eh.. ^_^
 

berteman air buah... sedapnye....
 
nikmat dunia betul lah....
 
Alhamdulillah...
 
gambar gedik gedik tengah makan makan takde...dayah kan tengah merajuk... tak kuasa nak ambik gambar makan makan walaupun ayah + anak tu pujuk pujuk... hahaha... lantak lah... sesekali mak mak nih nak jugak buat perangai tahu... asyik budak lelaki + orang lelaki je buat perangai kan... apa ingat mak mak nih tak reti hilang sabar ke hah...?
 
p/s : plan nak merajuk lagi hari nih... ngahahaha... ;)

6 comments:

  1. Dulu kakcik suka sangat makan YTF yang dijual di satu gerai. Nak jadi cerita, satu hari kakcik ternampak van yang hantar bahan2 YTF tu. Van buruk yang lantainya berkarat dipandu seorang apek. Bahan2 YTF tu selamba je diletak atas lantai van...

    terus tertutup selera kakcik! :(

    ReplyDelete
  2. owhh... port kitorang kat the mines ni tp br skali masuk food kot die... nak kena try la pasni..

    ReplyDelete
  3. kalau merajuk lagi hari ni.. merajuk dalam rumah jelah.. ;)

    ReplyDelete
  4. Lame jugak tak makan yong tau foo... memang feveret.. tp slalu beli kat pasar n lame2 bosan... tp tgk gambar ni naik selere balik...
    tp cam x sempat je b4 delivery nak pegi... haiishhh.. lapar daaahh... huhu

    ReplyDelete
  5. yongtaufoo mines memang terbaik!
    harganye pun terbaik!

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.