Thursday, October 17, 2013

Sepet.. I miss u..

Haha giler title entry  dayah nih tapi at the moment ini lah yg makcik rasa..

Dayah busy sangat kebelakangan ini..

Siyes busy..

Buat sesuatu yang dayah takde kekuatan nak share kat blog.. a few good friends tahu la dayah sedang buat apa..

Hurmm bila ada waktu terluang..

Dayah blogwalking. .. nak bagi stress dalam otak mencair... dan antara blog yg dayah pilih.. sepet.. ada je kat bloglist sebelah nih ha blog pilihan titew. .. yang berupdate tu kita baca...

Yang tak berupdate pun titew baca. .

Entry lama pun takpe..

Tapi when it comes to sepet..

Dayah tak boleh tahan lah..

Dah berhari hari sepet tak update blog..

Makcik dayah adalah sakit hati tau..

Haha.. giler kan..?

Macam drama tv la.. kalau part bersambung je nkorang mesti rasa sakit hati kan..kan..kan..

Mcm tu la feelingnye..

Tertunggu tunggu bila la sepet nak up entry baru nih. ..

Eeehhhh.. tetiba macam nak marah semua benda.. nak sepak pasu bunga.. nak baling cawan pinggan kaca sampai pecah.. nak runtuhkan tembok pagar.. hehe..

Sepet....!

Akak tau blog picisan nih tak didengari sepet..

Hihi..

Takpelah.  Akak baca je la ulang siaran entry lama tu...

Sobsobsob..

8 comments:

  1. Hahahah ! Akak pun menunggu sepet ? Ingatkan kita sorang jeeee. Seeeppp sikitttt. :D

    ReplyDelete
  2. Mungkin sepet sibok kot, Nanti isyallah ada rezeki sepet terupdate. :-)

    ReplyDelete
  3. saya pembaca senyap blog tu..betul la..entry lama pun saya baca..zaman dia gedik2 dulu tu..hehe..

    ReplyDelete
  4. owh...mesti suka sepet bc entry ni

    salam kenal yew

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.