Thursday, November 14, 2013

Entry pasal anak...?

kat parking area kat satu lokasi yang saja dirahsiakan lagipun nkorang bukan nak  tahu sangat pun kan.. hiks..
boleh je kalau nak cerita pasal hakim... baaaaaaanyak benda boleh cerita tapi dayah malas nak focus pasal anak sangat kat blog ini... dayah ada buat satu private blog untuk story pasal anak dayah... untuk dayah dengan suami dayah baca sendiri sendiri... hikhik... sesekali tu boleh la kot dayah nak cerita pasal hakim... ada je aktiviti budak hensem nih.... hikhik...
budah hensem nih suka pearl bubble tu..dan coolblog nye pearl bubble nih lembut sikit..
 
last week masa dayah jumpa teman teman... hakim pun ikut sekali... teman dayah... hakim kalau nak ikut dayah pi mana mana sekarang dah pandai bagi dayah ayat...
 
"ibu kalau nak keluar kena bawak muhrim" haaa gitu... walaupun dayah cakap kat dia..
 
"eehh ayah bagi ibu keluar yer.." dia akan cakap..
 
" bawak muhrim lebih naik untuk elak fitnah"
 
haaaaaaaaaaaaaaaa gitu la kalau dia nak ikut..
kalau dia taknak ikut sebab sebok nak tengok kartun ke atau tengah main game .. dayah ajak la cemana pun dia taknak ikut jugak.. guna la ayat dia balik..
 
"hakim jom ikut ibu ibu nak keluar kena ada muhrim " dia akan jawab..
 
" ibu itu kalau ibu pergi mekah menunaikan haji dan umrah hakim dgr ustaz kat tv al-hijrah cakap"
 
hahahaha pandai kan....! time dia taknak ikut siap bagitahu ustaz cakap... begitulah ye... anak anak zaman sekarang memang bijak bijak belaka kan..
 
quality time.. dah besar dah budak hensem bijak pandai nih... nakal toksah cerita lah.. hikhik.. tapi dia anak yang baik.. 
sentiasa ada je cerita pasal hakim yang dayah boleh cerita... tapi dayah tak berapa selesa nak cerita semuanya macam dolu dolu... jadik kebanyakan cerita pasal anak memang dayah letak dalam blog yang super privacy , view only me gitu... heehee..
 
kepada cik anon.... harap jelas yer..
 
please la..tinggalkan la link... komen orang pedas macam mana pun be gentle... dayah kena kutuk kaw -kaw dengan nkorang pun takpe... asalkan nkorang tinggalkan la link... dah.. bukan dayah nak pi serang nkorang pun.............
 
*get to know me first , boleh?
 
:)

10 comments:

  1. keletah budak2 ni mcm2 kan? tapi tu lah kenangan yg best. hehe

    ReplyDelete
  2. bila agaknya kita dapat jumpa kan.. ;)

    ReplyDelete
  3. handsome anak akk..hehehe..mirip dgn hero vanila coklat tu..:) ehem..ehem..ehehheehe

    ReplyDelete
  4. aku rasa bila anak kau besar esok esok, dia jadi lelaki handsome. Tengok lah.. :D

    ReplyDelete
  5. huish, tergoda pulak tengok gambar last tu.. hahaha.. biasa la tu kak.. geng2 anon ni mmg suka mengata, tapi sembunyi2...

    ReplyDelete
  6. ensem nyee~~ suke tgk mata dia.. :D

    ReplyDelete
  7. hensem hakim ni... baik plak tu... calon menantu ni...hheee

    ReplyDelete
  8. comelnya anak awk :)

    http://ogyrozyani.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Seronok tgk anak akak nih dah besar panjang...boleh buat sahabat baik bila besar nanti...nanti besar sure hakim encem...mata tuh buat umi Qi cair tau hehhehe

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.