Sunday, November 24, 2013

Jumpa Ceeramoon

Antara awek blogger yang punya nama besar dalam industri blog..

Eh!

Lupa pulak dia dah kawen maka dia pun dah masuk kelab makcik makcik sebenarnya... ngahaha.. #sukatijekan

Actually ceeramoon nih sangat cantik la.. tak nampak macam makcik langsung.. adoyai... siyes nkorang yang pernah jumpa dan tengok dia face to face paham la kan apa yang dayah cakap.. dia punya manis tu macam baru umur 17 tahun je..

Pulak tu suara dia lembut je..

Entry dan penulisan macam ceeramoon nih brutal je kan.. padahal bila jumpa homai homai.. lemah lembut giler awek tu.. eh..eh.. makcik tu..

Dayah lepas jumpa dia kan adalah dua tiga jam terpengaruh.. jadik lemah lembut kejap.. bila nak ketawa pun tutup tutup mulut bajet sopan.. haha.. terpengaruh punya pasal.. kan dah kata ceeramoon antara nama besar dalam industri blog.. dayah memang dengki dengan ceeramoon nih sejak dulu sebab dia femes.. bila dah jumpa nih makin dengki tak hengat la.. femes..cantik.. dan baik!

Iyo..dia baik..

Adalah yang dia buat yang dayah kategorikan sebagai baik hati.. malas la dayah nak cerita apa yang dia buat yang baik hati tu... nanti makin banyak peminat dia.. atau peminat dayah yang tak seberapa bertukar pulak beramai ramai minat dia.. kahkah.. cukup lah baik hati dia tu antara dia,dayah dan Allah s.w.t saja..

Mesti ada yang tertanya tanya macam mana dayah jumpa ceeramoon.. kat mana dayah jumpa ceeramoon.. apa punca dayah jumpa ceeramoon.. meh la dayah bagitahu.. jawapan kepada semua soalan soalan tu ialah #biarlahrahsia

Kot la nkorang rasa nak tahu jugak..

Nkorang call 03-8000 8000 sedia membantu hey hey..

Diorang kata sebarang aduan dan pertanyaan call diorang.. ngahaha.. dayah selalu terfikir ada tak orang call diorang dan tanya soklan mengarut.. hikhik..

Sekian la entry bantut daripada saya..

Saja nak upload gambar kenangan jumpa ceeramoon nih.. eksaited weii.. dayah tak tipu tau dayah memang dengki giler dengan ceeramoon nih haha..

#dengki dengan #benci tak sama eh..
Lain..

Dengki secara positif
Sikit pun tak benci dia..
#giler benci orang tak bersebab..?

Heh!

Lepas ni nak carik peluang jumpa sepet la haha.. I is peminat sepet..

Kihkih..

Oklah bye..

^_^

*seronok kan kita baca blog diorang adik beradik.. memang mahal dalam dunia blog..tapi diorang pun berusaha untuk ada apa yang diorang ada sekarang nih.. ambik aura positif banyak banyak hehe..

8 comments:

  1. Kelakor ye dayah ni. #cubitdia
    Pujian melangit sgt ni. Terus feeling siti nurhaliza kejapp kihkihkih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. nak pengsan tgk ceera singgah.. eh..eh...

      Delete
  2. Aik? follower ramai pun tak popular ke? Puan blog ni yg ramai peminat rasanya. Kakpb tak kenal pun blogger tu....sorry...mmg belum kenal. Nanti boleh terjah blog dialah. Nak jd peminat jugak...haha...bye Dayah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak pb...

      ceera nih ramai follower tegar kak..
      akak singgah la blog dia sekali..
      mesti singgah hari hari lepas tu hehe..
      :)

      Delete
  3. bertambah lagi geng blogger.. ;)

    ReplyDelete
  4. cantik :) ..hehe..
    singgah sini ye akak ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah...dia mmg cantik..
      :)

      mekasih singgah...

      Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.