Friday, November 29, 2013

makeover bini nkorang dengan kos minimum

kahkahkah...

aku gelak berdekah dekah dulu sebab aku tahu rupa bini aku macam mana bila tengok jer entry nih..

bini aku sekarang dah mula berniaga secara online ...

so sekarang ayat yang kerap aku dengar dari dia ialah...

nak give up.. nak give up.. nak give up... nak give up katanya...


bini aku nih memang suka dan minat dengan skirt labuh sejak dulu lagi......

tapi bila dia dah kuat makan dan jadik makin gemuk ... wakakakahkah..

memang susah lah nak jumpa skirt labuh yang cantik cantik ...

itu lah akhirnya dia decide untuk jual skirt plus size ...
selain dia boleh pakai skirt cantik ...
orang orang gemuk yang lain jugak boleh....
haha..

disebabkan bini aku punya citarasa yang tinggi ...

oh well ... nkorang tengok la pemilihan dia dalam memilih lelaki untuk jadi suami ... kan..
haha...

macam mana dia pilih lelaki hensem dan tampan gagah tak berapa seksi untuk dijadikan suami..
macam tu lah jugak pemilihan yang dia buat ketika membeli sesuatu...

tak ada skirt yang tak cantik dalam almari bini aku....

setiap kali bini aku pakai skirt labuh labuh macam nih otomatik dia jadik cantik...
sedap mata aku memandang... sedap jugak la aku nak peluk peluk kan.. ahai..!

setiap skirt tak seksi yang dia nak jual...
dia memang ambik sehelai... buat koleksi peribadi...

cemana  pendapatan dengan jualan online...?

tak banyak...

kenapa aku kata tak banyak...?

sebab bini aku jual murah...

murah gedabang gedebung...

ikut hati aku memang rasa nak marah...

mana tak rasa nak give up bila dia tak nampak untung...

katanya...................

"tak sampai hati nak jual mahal..."

tak sampai hati...
huhu..

nak aku lempang bagi kesedaran kang dia failkan penceraian di mahkamah pulak..

maka bila dia kata tak sampai hati jual mahal mahal tu..

aku pun berpura pura la kata..

"oh...baiknya hati isteri saya"

padahal dalam hati aku kan..

"aku lempang sekali nak tak?"

haha..

tapi aku suka tengok awek aku yang gemuk nih perlahan lahan pandai posing depan camera..
orang pemalu posing... memanjang muka tak nampak..


yang nih posing untuk aku...
syok je dia watsap kat aku...
syok je aku up kat sini...

sah isteri aku naik angin.. mengamok..

haha..

aku memang suka bagi isteri naik angin.. suka bagi dia mengamok...

biar dia cepat nampak tua...

nanti kalau bini muda aku tanya kenapa nak kahwin lain...

aku boleh la bagi alasan ... bini sulung aku kuat mengamok dan nampak tua..

kahkah..

eh, nkorang taknak ke make over bini nkorang...

meh beli skirt kat bini aku meh...

dia jual skirt online murah murah je...

beli la woiii..!

apa jenis kawan nkorang nih tak nak support aku nih hah..!

haha..

https://www.facebook.com/bachonlineshop

http://instagram.com/bachplussize

4 comments:

  1. gambar last sekali tu nampak akak selimmm lah...sumpah tak tipu...
    comeyyy akak pandaii bergaya....

    ReplyDelete
  2. Fes time baca promotion produk camni...saba je la...

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.