Thursday, November 28, 2013

Suami aku nih kan........! eeeeeeeeeeeh!

Sangat kuat menyakat.

Most of the time dayah rasa sweet..
Tapi kadang kala tu rasa sakit hati jugak hahaha..

Nak melawan kang berdosa kan..

Mengumpat dalam hati pun berdosa jugak..

Dah tu... ioll kena  belajar la sabar redha pasrah.. huhu..

Semalam dyh tweet feeling dayah..

Boleh pulak dia reply tweet tu..

Haha.. kelakar pun ada bila suami dayah ber tweet tweet nih..dayah tahu dia tak minat twitter punya apps tapi demi bini dia nih dia hadap jugak.. hikhik..

Mengetahui dan menyedari yang suami sayang isteri buat isteri dia nih rasa macam.....

....

..
.

Sakat lah suami oiii..
Sakat lah..

My fm pun boleh..

Satu malaysia kan...

6 comments:

  1. huuu sweet nye... jgn guna untuk komplen2 satu sama lain dah la kan.. ramai jugak kwn2 aefa yg dah kawen yg update mengeluh gn pasangan masing2.. -.-''

    ReplyDelete
  2. hahahha.. hm.. tak pe la tu.
    ok jgk nk sweet pon. :)

    ReplyDelete
  3. nak romantik sama korang je takpe..:)

    ReplyDelete
  4. kihkihkih.. kalau tak bergurau senda takdelah rasa bahagia.. normallah tu.. ;)

    ReplyDelete
  5. gurau senda suami isteri, itulah pengikat kasih sayang rumah tangga, kan kan kan

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.