Thursday, January 23, 2014

Hai pembaca yg customer

Pelik gila tulis tajuk tu tapi hati dayah rasa tulis je terus terang..

Bila bila masa dayah akan kantoi dengan personal blog yang sangat makcik nih..

So.. apa yang kenkawan baca.. *kalau sudi baca* ini lah diri dayah dan keluarga dayah..

Actually takde la beza apa sebab kalau nkoranh watsap dayah pun dayah banyak mulut gak ramah kan kan kan..

Cuma kat blog kesayangan ni ada kisah suka duka dayah..

Segaaaaaan kalau pikir..

Huhu..

Tapi feeling dayah kuat mengatakan nanti mesti ada customer klik klik link blog kat instagram bachtiarhidayah tu bila suami dayah mengomen kat instagram online shop..

Wahaha segan..segan..

*kelip kelip mata

Kelakar teringat hakim nak belajar julingkan mata... ibu dia sengal ngajar benda bukan bukan hehe...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.