Tuesday, March 11, 2014

Sedap mengurut

Takde niat lain selain nak cuba try test tengok keyword mengurut , urut , diurut atau terurut *haha* ada orang tak google sekalian urut urutan tak kira la urutan tradisional atau urutan moden atau juga urutan batin .. haaaa.. just wondering..

Dan memang perangai dayah kalau nak tahu sesuatu..dayah akan mencari jawapan.. actually beberapa bulan kebelakangan nih minat dayah terhadap dunia blog memang merundum jatuh.. sejak hati terpaut pada dunia perniagaan online.. yang memerlukan lebih daripada seratus peratus perhatian.. blog nih dayah jadikan bahan bacaan masa terluang je.. dayah pernah terfikir macam nak tutup je blog nih jadik private blog.. tapi malas nak godek setting punya pasal sampai ke sudah.. sampai sekarang blog ni masih gitu.. tak ber update.. tak diprivate kan jugak.. niat nak tukar dot com pun tak terlaksana.. padahal azam 2014 nak ada dot com.. aaisshh achaner nih...

Balik daripada sbb2014 dayah rasa macam terminat balik nak ngadap blog.. hehe.. dasar wanita tidak tetap pendirian kan kan kan.. dayah rasa hal duniawi nih hati dayah cuma tetap pada suami dan anak je lah kot.. hekhek.. hal hal lain memanjang je tak pasti tak tahu tak itu tak ini..ada je tak..

Macam macam dayah rasa nak cerita kat blog tapi nak ambik feel tu bukan mudah. Dah tinggal lama skill ngadap blog *walaupun blog tak seberapa gah ioll tetap ada skill oouhhh..haha..

Okeh.. maka rakan rakan..

Silakan lah kalau nak cuba try test tengok usha usha keyword urut mengurut diurut atau terurut nih.. daripada sekeping gambar bukti .. kenangan untuk budak kecik yang hensem nih.. ibu dia dapat idea bereksperimen.. entry tak berkualiti dari dayah nih harap harap berkekalan dan perlahan lahan bertukar menjadi entry blog berkualiti gitu...

Nak mula buat draft pasal sbb2014 lah..

Hurmmm...

Tidur dulu lah kan..
Blog suam suam kuku.. reader tak berapa nak ada.. aaaiisshhh.. tidur lagi syok.. kendian kendian je lah ioll cerita pasal sbb2014 kan kan kan..

Ok bye..

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.