Saturday, March 8, 2014

Segalanya tamat pukul 3 pagi

Seharian yang panjang.

Pagi, tanggungjawab terhadap kerja.

Tengahari, uruskan hal anak sekolah.

Petang gerak pi shah alam.. kondisi badan yang sedari semalam tak sihat makin worse. Nak tak nak dayah call adik dayah..dayah dah tak larat sangat nak drive pi shah alam.. ada hal meniaga yang nak diselesaikan. Agak kecewa sebab bila sampai shah alam.. hal tersebut dah selesai tapi tak dimaklumkan pada dayah lebih awal. Sesuatu yang dayah malas nak kenang. Perkara kecil je pun dan yang paling penting is selesai..

Balik dari Shah Alam lepas maghrib.

Selesaikan hal anak sambil membalut pembelian pelanggan. Alhamdulillah rezeki tak putus putus yang Allah beri.

Selesai homework anak.. makan malam. Lepas tu sempat lepak depan tv kejap layan movie.. makan ubat yang pahit.

Tak lama ngadap tv...tangan dan kaki bangun dan bergerak. Gosok baju.. bahagikan duit perniagaan.

Esok.. sepetang bersama blogger 2014.

Dengan tak berapa nak sihat ni..
Dengan blur tak tau nak pakai apa mc tu.nanti.. huhu..

Esok.. actually pagi nanti je pun.. kan kan kan debaran #sbb2014 semakin terasa.

Ok bye.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.