Sunday, May 4, 2014

Dalam setiap gigitan mesra

Sedapnya.. Alhamdulillah Allah beri nikmat Allah beri rezeki.

Maybe tak sesedap pizza hut atau Domino's yang femes itu kan kan kan.. sesekali harus support local product.. niat ioll suci murni.. hihi..

Sejak dua menjak jadi usahawan wanita nih... gitu lah... setiap kali nak beli sesuatu.. fikir panjang panjang..
Hihi..

Kalau dulu tak pernah pikir apa.. ada duit extra je.. beli beli dan beli..

Okeh.. menikmati pizza pah yang sedap. Menepati citarasa tempatan dan harganya mesra poket serta restorannya adalah selesa dan layanan serta servis yang diberikan memang terbaik. Kat kompleks pkns bangi.

Tingkat satu..
Dan dayah nampak kat ground floor macam ada jualan murah je.. hurmmm..

Gatal je kaki nak jengah jengah..
Boleh kot singgah kejap kan..?

^_^

bersambung..

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.