Sunday, May 4, 2014

Misi mencari tiket

Awal pagi kitorang keluar hari nih.. nak mencari tiket wayang cerita spiderman..

Beli awal la.. sebab nak seat belakang.. plan nak tengok maybe rabu atau khamis.. huhu.. tu pun belum tentu dapat tiket kang.. hero hero dayah nih nak seat belakang belakang je.. tak berapa nak suka la walaupun seat tengah.. cam tak syok feel dia..

Suami dayah yang hensem gi gym.. work out je memanjang dia tu.. haha.. nak maintain hensem kan.  Bini dia nih je yang tak insaf insaf..tak reti reti nak exercise langsung.. hihi.. dalam hati memanjang feeling selamat sebab dah ada orang sayang..gituh.. esok esok kalau orang tu kena kebas ngan awek hot haaaaa agaknya baru nak nangis nangis pasang badan balik kan kan kan.. ;)

Biasalah orang perempuan memang ramai cam ni.. selagi tak terkena.. buat tak kisah je... aaaiishh seram pulak pikir bukan bukan nih..

Sekarang kitorang tengah tunggu pizza masak.. kat kompleks pkns bangi.. teringat kak jie bila datang sini..dayah first time datang sini masa jumpa kak jie.. masa tu la rasa makan pizza pah.. sedap jugak weiiihhh..haha.. jatuh hati terus..

Kali nih dtg lagi.. lepas makan baru pi carik tiket wayang..

Lapar giler dah..

Keluar dari pagi sebab ada customer nak beli blouse.. c.o.d kat area bangi.. alang alang sekali keluar.. sambil menyelam minum air gituh.. hihi..

Ok.. bersambung..

Bau pizza pah dah masuk kat hidung..
;)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.