Sunday, May 4, 2014

Sesekali mekap

Haaaa dayah memang jarang sangat sangat mekap mekap nih... tak berapa nak selesa... kita orang biasa kan.. rasa selesa jadik diri sendiri je... tapi semalam kan meneman suami dayah pi kenduri kenkawan dia.. dayah nak nampak la cam matang sikit... hewhewhew.. dah banyak kali dengar orang komen dayah nampak muda dari usia sebenar.. mestilah happy nampak muda kan kan kan.. tapi semalam dayah nak nampak matang.. hihi lagipun suami hensem kat sebelah kan.. terasa sangat la cam nak berhias sikit untuk dia..

Dan bila dayah yang touch up diri sendiri ini yang dayah tahu buat cuma pakai eye liner letak sikit eyeshadow tambah sikit maskara lepas tu tenyeh lipstik.. siap... dan rasa diri sendiri lawa sangat la dah tu.. hihi..

Perempuan dan mekap.... hurmm..
*biasalah tu* sambil tangan dibahu anak mata hitam tengok atas gituh..

Bila sesekali mekap..sesekali rasa lawa luar biasa..mula la timbul rasa ketagih tau.. mula la rasa macam esok nak mekap lagi la.. ha.. memang payah la nak buang perasaan syok sendiri tu dari jiwa ini.. hehe.. ^_^

Ok..saja lepas gian.. lama tak hapdet blog.. windu ooohhh nak bebel bebel kat blog. . Aaisshhhh...

Okbai.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.