Friday, September 5, 2014

#kbba , cabaran 30 hari, day 5

Tiga perkara yang anda ingin katakan kepada bekas kekasih.
1. Maafkan i.
Heehee.. i kena pilih yang terbaik untuk masa depan i. Dengan ayat omputih best man win , i harap u redha. i takmau u kenang lagi kisah silam ya. i bahagia sangat sekarang ni. i minta maaf kerana tak memilih u. i yakin pilihan i tak salah. i tahu i jahat sebab putuskan hubungan kita demi dia, again, i have to do what i had to do. i choose him. I'm sorry. Let me go from your heart. It's belong to someone else. Not me. I'm so sorry.
2. Sekarang i meniaga online. Jual outfit plus size. Heehee.. i dah makin gemok. see..beruntung u kan? kalau i tak tinggalkan u dulu.. maybe u kawen dengan orang yang bakal gemok, ye dak? Haaaa.. tolong bgtau kenkawan u ye..mana tau ada orang mencari pakaian plus size kan..i ada jual tau.
3. Selain jual outfit plus size, kenkadang i buat cakes and cookies. For my husband sebab dia suka makan cakes and cookies yg i baked. Biasanya i akan baked lebih, packing then jual kat kenkawan terdekat atau jiran jiran. So kalau u nak cakes or cookies, bagitahu la.. i biasa buat chocolate flavour,  tapi bayar la ye.. hahah..
i ni je jenis banyak cakap u pun tau kan tapi task ni kata 3 perkara so i cakap dengan u 3 saja la ye.. okbai!
P/S: gigil kepala lutut nak bercakap, pasal yang mintak putus aku! Kang kalau kena penampor jepun, tak ke naya?

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.