Wednesday, August 19, 2015

Letih nya aku hari nih..

last week anak aku tak sihat, sebagai mak mithali harus lah aku jaga dengan bersungguh sungguh kan.. maklumlah nak menang title mak of the year kan.. hahah.. hari hari doa biar lah anak aku sihat cepat..baki hari yang dia patut demam tu aku redha nak ganti.. hari hari mintak kat Allah..

sekali Allah makbulkan permintaan aku.. haaaaa terasa lesu habis tulang besi urat dawai aku... alhamdulillah aku bahagia betul anak aku sihat... takpelah aku bertabah makan ubat hari hari doa mohon pada Allah beri lah aku kesihatan yang baik.. ampuni dosa aku.. haaa habis pulak semua isi doa aku nak bagitahu orang kan.. perangai bajet good memang macam nih kekdah nya kot? :p

Hari nih alhamdulillah kesihatan aku beransur baik..demam dah takde..kepala tak berapa sakit cuma tulang temulang aku masih lagi rasa sedikit kebas kebas.. aku masih mencari orang yang pandai mengurut.. aku ada mintak tolong kat seseorang pasal nak mengurut ni.. beberapa kali juga aku minta tolong kat dia sebelum nih.. entah lah.. kali nih aku tak paham kenapa dia macam berat je nak tolong aku..

Err.. aku bukan minta tolong dia urut aku.. aku minta dia tanyakan kakak kat area umah dia yang memang pandai mengurut.. dia kata nak suggest kat aku orang yang lebih pandai dan best mengurut nih tapiiiiiiiii tu lah.. sampai sekarang aku masih tunggu respon dia.. hurm.. anak dia tengah tak sehat jadi aku syak sebab tu lah dia terlupa kat aku tu..

Sementara tu aku masih lagi mencari.. makcik yang biasa aku cari kalau nak berurut takde.. dia balik kampung dia untuk raya..sampai sekarang tak balik balik lagi.. dah seminggu dah raya habis.. kampung dia memang jauh la.. nun kat indonesia... heeee ^_^

Dengan badan letih dari menjaga orang tak sehat hingga lah diri sendiri tak sihat.. urat yang dah rasa masuk angin.. tadi aku pi sental kasut sekolah hakim.. heeee ^_^ aku tak boleh tunggu tunggu tengok tengok kalau kasut sekolah dia hitam aku mesti nak sental terus.. ikut hati awal pagi aku nak buat dah.. tapi aku kena buat apa yang aku patut dulu kan.. lepas hantar hakim sekolah baru aku betul betul free.. so sental punya sental... siap kapur siap jemur baru aku terasa...

Letihnya...! Sakit pinggang pun ada.. adoi aiiii.. patut aku tunggu sihat sikit baru aku basuh kasut sekolah dia..bukan nya kasut tu hitam sangat pun...dan dia ada je kasut lain.... huhu... hal hal berkaitan dengan anak nih takde pulak penyakit suka bertangguh tu datang kan.. heheh..

Sayang anak lebih sangat aku nih.. tu la pasal kan..cuba sayang diri sendiri lebih.. kan bagus aku tidur je petang tadi..?? Hihi..

Yelah...aku kan nak rebut title mak of the year...harus lah jadik rajinnnnn sentiasa bila bab bab yang melibatkan anak.. nkorang nak tau tak aku rebut title mak of the year dari siapa? Len kali rajin aku cerita....

Ok lah... aku letih... nak tidur... ingat tadi belek blog.. nak hapdet entry raya ke..entry jalan jalan ke.. semua dah siap..tinggal nak susun atur gambar je.. tapi tak larat dah la aku nak hadap...

Oklah..babaiiiiii...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.