Sunday, August 9, 2015

nko pernah rasa hilang semangat?

aku rasa macam tu la kot sekarang...

rasa hilang semangat...... yeah..aku tau sebagai orang islam kita ada pegangan... sebab tu lah perasaan hilang tu tak terbawak ke tahap melampau... alhamdulillah aku masih dipinjamkan ingatan untuk mengucap, banyak ber istighfar..

agaknya lah... sebagai manusia memang akan ada masa masa rasa macam nih kot... ke aku sorang je dalam dunia rasa macam nih..? atau perempuan nak monopos memang rasa macam nih.. huhu.. rasa serba tak kena , rasa marah , rasa nak menangis , rasa sunyi , rasa hilang keyakinan diri , segala rasa yang negatif je yang menghambat aku nih... ntah lah...!

segala feeling feeling negatif nih buat aku rasa malas..malas nak buat apa pun.. dan berakhir dengan aku rasa macam aku nih tengah dilanda sindrom hilang semangat.....huh.....! 

paling tak syok , dalam banyak banyak perasaan negatif nih , aku akan memanjang rasa tak sedap hati.... sampai nak tinggal sorang pun aku naik takut..! aku tak tau lah pasal aku dilanda trauma yang menikam nikam jiwa nih haaaa....

dah penat hidup agaknya....?

huwahhh.. aku sedar bunyi aku nih macam orang putus asa pun ada........kan..?

feeling feeling tak bagus nih semua aku sorok jauh jauh dalam diri aku.. sejak ramadan lagi tapi aku abaikan saja... yelah... kalau aku layan perasaan jiwa kacau nih... apa pun tak jadik kang.. hidup kena diteruskan kan kan kan....

dah nak habis syawal...so aku decide nak simpan perasaan gundah gulana tak bersebab aku nih dalam blog manis aku nih... mana tahu kot perasaan sengal nih boleh hilang..kan?

^_^


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.