Wednesday, September 30, 2015

Nan cheese terbaik kat KL


Apa yang aku rasa lah.. heheh.. tapi setiap kali aku rekemen kat sesiapa pun makan nan cheese kat sini.. tak pernah lagi dengar orang tu kata tak sedap.. tak best.. tak power.. komen yang aku dengar semua yang positif positif je.. menguatkan dan mengukuhkan pendapat peribadi aku bahawasanya ini lah restoran nan cheese terbaik yang ada kat KL.. heeeeee ^_^ ikut hati aku nak kata terbaik kat malaysia.. risau pulak rakyat negeri lain kecik hati.. heehee..



Aku sampai awal lagi.. ngam ngam maghrib terus tuju sebelum ramai orang.. tempat nih makin malam makin penuh.. selalu aku beli bungkus je makan dalam kereta.. kali nih pergi aku nak makan kat situ sebab nak makan kari kambing nya.. nak try nasi beriyani sekali.. dah banyak sangat nak makan nya maka kita makan kat situ je lah terus.. at least pernah merasa suasana makan kat restoran rsmy nih.. ok lah aku puas hati sebab servis nya laju.. maybe sebab orang belum ramai.. tapi ada je kedai makan yang takde orang sangat tapi servis krik krik krik jugak kan..





Kari kambing nya Pergghhh betul punya power.. memang merecik peluh di dahi.. sedap kemain.. memula aku agak terkujat sebab aku tengok harga cam mahal je daripada biasa kihkih.. sekali bila makan sedap pulak.. terus komen aku bertukar jadik lain..aku rasa murah lah harga kari kambing nya sebab banyak dan sedap.. haaaa rezeki aku masa tu lah kot kan.. orang lain dapat cemana aku tak tau lah.. aku takde kesempatan nak belek meja sekeliling.. ^_^



Nasi beriyani pun sedap jugak..! Haishhhh memang berbaloi luangkan masa dinner kat sini.. puas nafsu makan tu hakhakhak.. yelah... ada je tempat yang rupa nasi beriyani kemain gempak sekali rasa pppfftttt... yang nih okey.. memang memenuhi citarasa aku yang cerewet nih...



Nan cheese..! Memula nak letak gambar yang nampak cheese meleleh baikkk punya.. pikir balik tak jadik lah.. rasa keji pulak nak buat orang terliur hikhik..
Kesimpulannya aku happy lepak lepak dinner kat sini.. dan dengan pengalaman manis aku kat sini.. aku rekomen lah nkorang yang mencarik nan cheese sedap tu untuk datang dan try sendiri..



insyaAllah ada rezeki aku mesti datang lagi.. insyaAllah..



burpp.Alhamdulillah.

Sesekali dinner kat luar macam nih.. masih under bajet.. boleh lah untuk keluarga yang hidup sederhana macam kami nih.. kan..kan..kan..


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.