Sunday, October 25, 2015

Aku dan kek

Heheh.. aku dengan kek memang kalah.. nafsu makan terhadap kek sentiasa ada.. tak tahu lah apasal... tak dapat banyak sikit pun jadik lah.. gituh..

Takde lah anak tekak dan selera makan aku nih memilih nak kek yang tahap superstar jer.. kek sponge kosong tu pun aku ok je.. asalkan ada.. memang dah biasa aku nak gudap gudap manisan manisan cenggini.. minggu ni aku hadap kek pisang dengan kek kismis.. aku beli kat mydin.. sedap giler lahhh kek pisang nya... memang tinggi sangat lah kebarangkalian aku akan hadap kek nih dua tiga minggu nih.. kek kismis yang manis nau nau tu dah selamat habis dah heheh.. kek pisang nih pun dah last pieces dah nih.. mujur je aku teringat nak hapdet blog..so aku ambik la gambar..



Risau jugak nak hapdet hapdet apa aku makan apa aku minum mengenangkan ada mata mata yang memerhati dan bukan semua mata mata yang memerhati tu suka dan gembira bila tengok kita nih happy kan.. hurmmm ada lah sesuatu berlaku yang buat aku kata cenggini.. tapi tu lah.. aku dah pikir masak masak.. aku nak hapdet apa aku buat apa aku makan mana aku cuti..tu semua sukati aku lah beli bayar pakai duit aku kan?

Yes..duit aku. Sukati aku nak buat apa. Boleh kot aku pikir macam nih sebab memang aku yang penat lelah berusaha kot untuk carik rezeki. Kadang aku memang tak paham dengan sesetengah orang yang sebok perhati nko buat apa makan apa pergi jalan mana.. ehhhh.. even suami aku pun tak campur hal duit aku.. hak aku..

Huh..! Jika nko adalah salah sorang yang baca blog aku sebab nak tahu aku buat apa pergi mana makan apa cuti kat mana lepas tu nko nak sakit sakit hati.. aku doa semoga Allah beri ketenangan kepada nko ye!

Kbai.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.