Saturday, October 31, 2015

Beli breakfast

Pagi nih aku malas nau nak keletang keletung masak untuk breakfast.. heheh.. so aku ajak hakim pi beli breakfast kat luar.. teringin nak makan laksam.. eerrmmmm sedapnya...! Aku scroll facebook ternampak status kawan aku makan laksam.. hahah terus aku pun macam teringat ingat macam dah lama aku tak makan laksam nih..! Dan aku memang tahu kat mana laksam yang sedap ada dijual kat kajang.. 

♡ siyes sedap.. ^_^

Aku beli sekali nasi lemak dengan lauk ayam rendang dengan sambal sotong,  sekali tapau untuk makan tengahari..malas nak pikir dah..hikhik..



Sebelum balik.. aku tengok car wash clear takde orang..awal pagi lagi agaknya.. terus aku masuk.. kasik mandi kereta dulu..lama dah aku tak basuh kereta..ada lah dalam dua tiga bulan.. kekekeke.. tak nampak berhabuk pun kereta aku.. bukan pakai pi mana sangat pun.. setakat hantar ambik hakim sekolah.. pergi poslaju.. alahai.. tak lalu kawasan berhabuk.. maka kurang la kotornya tu..



Settle basuh kereta.. terus balik umah.. makan..! Lepas nih aku nak siap kan packing barang sikit.. Alhamdulillah walaupun aku tak aktif macam dulu tapi setiap minggu ada je yang watsap aku tanya stok yang ada.. aku rasa hari nih lepas settle pos barang aku nak ajak anak aku teman aku pi carik stok baju skirt baru.. top up sikit sikit stok yang ada tu..
Oklah.. tu jer nak cerita.. babai..

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.