Tuesday, November 24, 2015

Makan sate

Sate memang feveret aku.. tak kisah lah sate negeri mana pun.. cuma paling paling paling paling aku suka harus lah sate kajang ye dak..? Heheh..


Ramai dah kot sedia maklum kat kajang nih yang terkenal ialah sate hj samuri dengan publisiti yang luar biasa meluas dan banyak branch branch mereka dibuka di luar kajang.. aku rasa orang luar memang kenal nama sate hj samuri la untuk sate kajang.. tapi untuk local people macam aku nih... huhuhu.. ada kedai lain yang jadik pilihan.. tak ingat la aku pernah cerita ke tak ehhh kat blog kesayangan ku ini.. lokasi sate feveret aku.. huhu.. 

bukan apa.. diri aku nih ada sengal jugak sikit.. kadang aku tak suka share tempat makan feveret aku.. hahah..
Ntahlah..



Selfie selfie sebelum makanan sampai.. biasa la tu kan.. biasa time makan aku jarang belek phone.. cuma ambil gambar je lepas tu henpon letak tepi.. aku lebih suka borak borak tapi tu lah... zaman gajet canggih nih orang lebih suka mengadap phone daripada borak borak dengan orang yang makan semeja kan..?

Aku sebenarnya sedih dengan keadaan macam tu.. baik dengan kawan baik dengan keluarga.. nak tegur orang lain memang tak boleh.. dalam hal nih aku cuma dapat tegur anak aku je.. tu pun kenkadang aku tewas jugak bila anak aku dok merayu nak main game aku lembut hati jugak bagi..huhu..



Entah lah.. aku rasa macam henpon canggih tu mendekatkan hubungan yang jauh tapi jika tak jaga baik baik hubungan yang dekat boleh jadi jauh..ye dak?

Dah.. makan kenyang kenyang balik tidur awal ^_^
Okbai!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.