Monday, May 9, 2016

Hati aku terluka

perrgghhh...serius hati aku terluka... aku tak tau nkorang pernah terluka macam yang aku rasa atau tak.. pernah tak nkorang tengok dalam folder gallery handphone suami nkorang ada gambar perempuan lain...? pernah nkorang tengok ternampak dalam handphone suami nkorang tu ada gambar selfie perempuan lain..? ada gambar perempuan seksi..? ada gambar perempuan cuma pakai bikini..? pernah tak nkorang jumpa gambar separuh bogel perempuan lain dengan caption lucah kat handphone suami nkorang..? pernahhhh tak...?

pernah...? rasa terluka tak..?

aku nak bagitahu.....perasaan terluka aku nih lebih dalam lagi dari perasaan terluka itu... huhu...

nampak tak benang tudung tu dah mula nak terlerai...?  huhuhu...
nkorang paham tak macam mana rasa terluka bila tengok tudung tudung kesayangan nkorang tu "sakit".............huhuhu.... terluka dalam dalam dalam dalam sangat hati aku nih..... lebih teruk lukanya daripada perasaan bila jumpa gambar perempuan lain dalam handphone suami tu...huhuhu...

hheeeiiiiii... jangan lah nak kata tak pernah nampak gambar perempuan lain dalam folder handphone suami nko.......................... wellllll aku tak kata pulak suami aku curang....

zaman sekarang nih... dalam ramai ramai kawan yang suami nko ada... mesti wujud sorang dua yang otak dia diluar kotak.... dia tak pikir yang kawan dia dah beristeri...dia akan syok syok forward gambar perempuan seksi gambar perempuan pakai bikini silap silap gambar perempuan bogel pun dia boleh forward dalam group whats app tu haaaa...kan?

sebagai isteri.....aku pun pernah rasa sentap lepas tu suami aku kata kawan dia tu takde otak so aku punnnnnnnnnnnnnn redha sambil fikir jika setiap lelaki bagi alasan lebih kurang macam tu kepada isteri mereka.... maka percentage lelaki takde otak agak tinggi kat malaysia nih kan..?

eeehhhh aku nih ter cakap pasal hal lain pulak kan...? huhuhu...

 so...hati aku terluka.
itu je point penting kali ini.
kbai. 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.