Friday, August 5, 2016

bukan sekadar makan kambeng

semalam ... ke kelmarin.. haaa ntah la ku dah lupa... heheh... anak tekak aku nih teringin sangat nak makan kambeng.... aku tak tau la apasal..... maybe sebab nak period... memang cenggini la kekdah nya... teringin nak makan itu ini ngalahkan orang mengandung... nkorang kalau nak period ada tak jadik macam aku..? huhu...

balik keje aku bagitau kat suami aku teringin nak makan kambeng.. then dia kata dia balik gym nanti kita pergi.. wahhh pucuk dicita ulam mendatang gituh... biasanya weekdays aku memang malas nak keluar.. belum masuk pukul sepuluh pun aku dah mengantuk... tapi malam tu aku bertabah tahan mata mengantuk tunggu suami aku habis gym..

terus pergi bangi..

austin steak house kot.... tak silap aku lah .. ntah lah lupa pulak nama kedai... kitorang sebut austin je... antara port feveret suami aku jugak lah kalau  teringin nak makan western tu.. harga makanan semua mesra poket.. makanan pun sedap sedap... 


masa sampai tu orang dah tak ramai.. dah pukul sebelas lebih kan.. kalau sampai awal.. dinner time tu biasanya pack... yang aku suka makan kat sini ialah walaupun peak hours makanan sampai cepat..! heheh.. 

walaupun aku teringin nak makan kambeng... aku tak order pun... 

dah malam malam lewat macam tu... nafsu makan aku dah tidur... kot.? ahahah sudahnya yang order cuma anak dengan suami aku... aku ambik sikit coleslaw dengan wedges kat anak aku.. kambeng pulak merasa jugak la sikit pasal suami aku suap... takkan nak tolak ye dak...? lagi pun dia order kambing tu double... banyak kot... 

suami dengan anak aku nih memang pemakan daging kambeng.. ehh.. hampir 99percent makanan kegemaran suami aku tu turun kat anak aku lah.. bukan kambeng je... huhu..

sesekali makan kat luar macam nih... ubah angin... 
bagi aku ia bukan sekadar "makan kambeng" 

omputih kata...

"bonding time"

kalau nko nak tau orang melayu kata apa.. nko gi google translate eh.. hihi :P


okeh..
tu jer nak cerita...
bye!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.